• Home
  • Juletræ af cykelslange

Juletræ af cykelslange

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

mini-Juletræ cykelslangeJuletræ af cykelslange

Lad være med at smide dine gamle cykelslanger ud - eller spørg evt. hos din lokale cykelhandler (han er som regel glad for at komme af med dem). Du kan forvandle din(e) gamle cykelslange(er) til dette fine juletræ. Lidt anderledes......men sådan kan jeg lide det. Du kan se mere om, hvordan du gør her. God fornøjelse.

Du skal bruge:

Metalpind på fod - eller: grillspyd af træ og en brugt metaldåse fra majs eller lign.

2-3 gamle cykelslanger

Glimmerspray

Hultang eller anden "dorn" til at lave hul i slangen med.

Du gør sådan:


Hvis du bruger grillspyd (kan godt være af træ) eller anden pind, så skal det sættes i en dåse fra majs, som har en klat ler i bunden. Bruger du metalpind på fod er dette ikke nødvendigt.

Klip 4-5 stykker slange, som måler ca. 15 cm. i længden.

Klip hul med hultang på midten af cykelslangestykkerne. Hullet må ikke være for stort og skal være mindre end pindens bredde. Hullet kan give sig, da materialet er gummi. Træk slangerne ned over pinden. Fordel stykkerne, så de danner krans.

Klip 4-5 stykker slange på ca 13-13,5 cm. Klip hul i midten med hultang og sæt stykkerne på pinden fordelt rundt jævnt.

Dette gøres frem mod toppen. Stykkerne skal hele tiden blive mindre og mindre i længden frem mod toppen, så træet spidser til.

Når træet er færdigt sprayes det med glimmerspray og du kan evt. sætte en perle, stjerne eller lign. på med limpistol eller anden lim. Og vupti, så har du det fineste juletræ - lidt anderledes, men så har du noget andre ikke har!


God fornøjelse. Pernille

{jcomments on}

Statistik

Se statistik for retvrang.dk. Klik her