• Brudebuket DIY
 • Smiley grydelapper
 • mini-IMG 0232pan
 • mini-IMG 2251-pan
 • mini-IMG 2248-pan
 • mini-IMG 2257-pan
 • mini-IMG 2258-pan
 • mini-IMG 2244-pan tekst
 • vasketøj pan
 • Bordskåner af filtkugler

mini-SjalSjal med sjov hæklet kant


Et lidt anderledes sjal med en sjov hæklet kant. Du kan holde varmen, sjalet kan også bruges som tørklæde, og så har sjalet sit helt eget udtryk med den lidt vilde kant, som er hæklet på.


Strikkepinde nr. 3

Hæklenål nr. 3

Garnforbrug: ca. 750 meter i løbelængde. Garn svarende til pinde 3 - 3,5.

Kant - garn: Jeg har brugt 1 nøgle strømpegarn, som skifter farve automatisk. Men kantfarve og garntype er smag og behag.

Du gør sådan:


slå 6 masker op på pind 3. Hele sjalet strikkes i retstrikning. Tag 1 maske ud i den ene side på hver anden pind indtil du har ca. 110 masker på pinden.......eller til du når den ønskede længde på dit sjal (bemærk udtagninger er til halvdelen af sjalet er strikket). Tag herefter 1 maske ind i samme side på hver anden pind indtil du har 6 masker tilbage. Luk af og hæft ender.

Kanten:

Hækl 1 omgang fastmasker hele vejen rundt i kanten af sjalet. Herefter hækles 14 lm, 12 stangmasker i den 3. maske fra nålen og luk med en kædemaske (det danner den runde dut for enden). Hækl. herefter kædemasker tilbage af stilken/luftmaskerne. Fortsæt med fastmasker imellem hver stilk og lav en dut for enden af hver stilk. Gentages omgangen ud.

Du kan evt. fugte og presse (ikke for varmt - pas på) hver dut med et strygejern........læg evt. bomuldsstof imellem. Hvor varmt strygejernet skal være afhænger af garntypen. Prøv dig lidt frem.

God fornøjelse

Pernille

Få besked når der er nyt på min side

Hvis du "synes godt om" min side i facebook (hold musen hen over "facebook" teksten i højre side af min hjemmeside), får du automatisk at vide via facebook, når jeg lægger nye ting på min hjemmeside.
Du vil ikke blive spammet med alle mulige ting via facebook fra Retvrang.dk. Der bliver kun postet nyheder på facebook, når der er nye ting på hjemmesiden.

Dine ideer på

 • Min side
 • Facebook

Dine ideer på min hjemmeside

Hvis du har forslag til opskrifter jeg kan lægge på min hjemmeside, er jeg meget taknemmelig hvis du vil maile disse til mig. Du kan kontakte mig fra siden: Kontakt

Dine ideer på min facebook side

Post dine egne ideer på min facebook side, eller smid en kommentar til noget af det der allerede er skrevet derinde.

Hvis du "liker" min facebook side (på facebook fanen helt til højre på denne side) får du at vide via facebook, når der sker nyt på min side, eller når brugere af min facebook side har kommetarer.

Seneste indlæg i gæstebogen

Tak for ideen med blomstergrenene. Den er bare super. Jeg kan godt lide de farver du har brugt. Tak for rundturen på din spændende side. Nu er du vel ikke blevet træt af mit renderi :p Hilsen Jonna
Her i min gæstebog ligger der et indslag om, at jeg har efterlignet / kopieret en opskrift, Jeg har bevidst valgt IKKE at fjerne indlægget fra gæstebogen. Sagen med Amanda-m er løst i fred og fordragelighed, Jeg har ingen intentioner om at tage levebrødet ud af munden på nogen - min hjemmeside er ment som inspiration til alle jer derude, som måtte have glæde af det - og forhåbentlig også...
Hej Pernille Når du tager MINE opskrifter og lægger dem ud på din side, vil du så ikke nok i det mindste fortælle at det er MINE amanda-m.dk opskrifter du har "lånt" og ikke selv tage æren for dem? Det er jo MIT arbejde (levebrød) du "låner" og giver videre. Hilsen fra en seriøs garnbutik med mange gode opskrifter. amanda-m.dk