Taske til Ipad

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

mini-IMG 2281Taske til min Ipad

Hæklet taske til min Ipad - både for at beskytte den yderligere, men også for at den kan transporteres lidt handy.

Hæklet og foret med inderpose. Mønsteret og fremgangsmåden kan du finde nedenfor.

Strukturen i overfladen og det tekstile udtryk er smukt - jeg elsker bare de bobler. Kan hækles ensfarvet - eller i striber af restegarn.

 Du skal bruge:

Reb til hank, stof til inderpose, ca 3 nøgler garn (men det afhænger selvfølgelig af løbelængden samt af hvor stor du vil have tasken. Kan også hækles i striber af restegarn. Hæklenål passende til garntykkelsen.

Du gør sådan:

På garnstudio.com kan du finde denne ganske fine instruktionsvideo omkring, hvordan du hækler bobler. Klik på linket her: Instruktionsvideo til hæklede bobler

Herefter skal du slå luftmasker op - passende til bredden på det tasken skal bruges til. Husk lidt ekstra til "sømrum". Mit mønster er hæklet således: 1 boble, 1 fastmaske, 1 boble, 1 fastmaske.

Efter hver række bobler er der hæklet en række fastmasker tilbage. Der er bobler på hver anden række og fastmasker tilbage på hver anden række.

Boblerne ligger forskudt - altså hækles en boble ovenover i fastmasken imellem boblerne på foregående række.

I siderne er der afsluttet med en fastmaske - både ved rækkens begyndelse og slutning.Dette giver en mere stabil kant og det er lettere at hækle siderne sammen.

Hanken er lavet ved at jeg har hæklet en lang strimmel - med en bredde på 5 fastmasker. Herefter er der i midten af stykket lagt et stykke tov/reb. Og strimlen er hæklet sammen omkring rebet med fastmasker. Længde på hank er smag og behag. Mål dig frem.

Det gør hanken mere stabil og den bliver ikke trukket "lang" når der kommer lidt vægt i tasken. Hanken er syet på mellem inderpose og tasken.

Inderposen er lavet, så den passer til taskens indvendige mål.

Det hæklede arbejde hækles i dobbelt længde og foldes på midten, når det er langt nok. Herefter er de 2 kanter hæklet sammen i siderne

Hæft ender og sy inderposen på med små usynlige sting /sytråd og nål) i taskens åbning.

Tasken kan også monteres med en lynlås, som syes på mellem inderfor og taske. Så kan tasken lukkes og intet falder ud.

God fornøjelse

Pernille

Statistik

Se statistik for retvrang.dk. Klik her