• Home
  • Blomstergren med hæklede blomster

Blomstergren

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

hækle blomster gren opskrift gratisBlomster-gren

Foråret nærmer sig - og indtil det pibler frem med blomster, så vil jeg nyde denne gren. Blomsterne er hæklede, og hvis du vil se hvad jeg har gjort, så klik dig ind på siden via linket nedenfor - her får du vejledning og fremgangsmåden. Det er en god ide til, hvordan du får brugt dine garnrester.

 Du skal bruge:

Garnrester - jeg har primært valgt naturfarver kombineret med grønne blade. Men det er smag og behag - og også et spørgsmål om hvad den skal passe ind til.

Hæklenål der passer til garnet (jeg har brugt uldgarn og bomuldsgarn, passende til hæklenål nr. 3

Limpistol

Gren

Du gør sådan:

Jeg har fundet mønstre på forskellige blomster på hjemmesiden www.garnstudio.com og hæklet ud fra disse. Jeg har mikset farverne sådan lidt tilfældigt men holdt mig til naturfarverne. Blade er hæklet i grønne nuancer.

Hækl en masse forskellige blomster og hæft enderne. Herefter har jeg sat blomsterne på grenen med en lille klat lim/limpistol. Ikke mere end de lige sidder fast - så limen bliver usynlig mellem blomst og gren.

Grenen er stillet i en smal høj vase og den er placeret på gulvet. Men du kan vælge mindre grene og sætte dem i en vase på bordet.

Jeg håber, du synes om ideen - god arbejdslyst.

Hilsen Pernille

Statistik

Se statistik for retvrang.dk. Klik her