• Home
  • Lysestager af traktorslange

Lysestager af traktorslange

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

mini-Lysestager filtLysestager af traktorslange eller filt.

En enkel lysestage lavet af genbrugsmaterialer eller lign. Her er de lavet af traktorslange. Men de kan også laves af filt (ikke for tyndt - gerne 4-5 mm) eller skind. Find den gratis opskrift nedefor.

En hurtig venindegave/værtindegave, som enhver vil kunne lide.

Du gør sådan:

Klip en pap-skabelon således: Lav et kvadrat på 12 x 12 cm. Tegn herefter kvadratets diagonale linjer op. Klip 2,5 - 3 cm. ned i kvadratets diagonal.

Klip med en hultang huller i de 8 spidser, som fremkommer i forbindelse med diagonalernes deling (det hak der klippes ned). Hullerne skal være placeret ca. midtvejs nede i klippet (1,5 cm) og midt på spidsen.

Nu har du papskabelonen at klippe efter. Tegn det over på det materiale du vælger at bruge. Traktorslange, filt eller skind. Se ovenfor. Det skal ikke være for tyndt et materiale. Marker og klip huller med hultang.

Tag en lædersnøre eller lign til at samle hjørnerne med. De skal lægges ind over hinanden og bind herefter en knude på både inder- og yderside, så hjørnerne holdes sammen.

Modellen kan også bruges i større format - forstør din skabelon og klip også hakket lidt længere ned.....Så har du pludselig en brødkurv i stedet for - men brug dog ikke traktorslange og madvarer sammen.

God fornøjelse.

Pernille

 

Statistik

Se statistik for retvrang.dk. Klik her