• Home
  • Savlesmæk - fru flittig

Savlesmæk - fru Flittig

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Gratis mønster savlesmæk hagesmæk babySavlesmæk - Fru Flittig

Fru Flittig har været så sød at dele dette søde mønster med os andre. Fantastisk andre mennesker vil den slags. Dem skal vi have nogle flere af. Hvis du vil vide mere og sy denne søde savlesmæk, så se med nedenfor.

 Beskrivelse: 

Du kan finde mønsteret ved at google "savlesmæk, fru flittig" eller du kan bruge linket her: gratis opskrift savlesmæk baby hagesmæk

Jeg har ændret lidt på savlesmækken - ikke mønsteret, men fremgangsmåden. Jeg har ikke brugt sømrum, men har zig-zag i kanten i stedet for. Det gør, at savlesmækken krøller en lille smule i kanten og det kan jeg godt lide. Men det er smag og behag. 

Find de sødeste stofrester frem fra gemmerne.

Bagsiden består af tisseunderlag - det kan man købe i metermål hos "Jysk". Den lådne side sættes ned mod halsen og gummisiden på indersiden af smækken. Smækken er dermed vandtæt og baby bliver ikke våd på brystkassen. Jeg faldt for modellen og synes det er helt vildt sødt, at den har "krave" op mod hagen, som opsamler det savl der måtte komme. Modellen er sød til både piger og drenge - du vælger bare stof og farve. 

Fru Flittig har også på sin side en ganske fin beskrivelse af fremgangsmåden, så find symaskinen frem.

God fornøjelse.

Pernille

Statistik

Se statistik for retvrang.dk. Klik her