Hæklet sjal med tunger

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

gratis opskrift sjal med tungerHæklet sjal med tunger.

Et sjovt reliefmønster - der skal sættes god tid af - og tålmodighed skal der til. Men den er der jo mange, der har masser af. Nedenfor finder du fremgangsmåde og vejledning.

Det er det hele værd - det færdige resultat bliver utroligt flot og anderledes.

Du kan se mere nedenfor

 Du skal bruge:

Hæklenål nr. 3-3,5

Til dette sjal har jeg brugt 3,5 nøgler "Hot Socks - Spektra" garn. Hvert garnnøgle har en løbelængde på 420 meter og indeholder 100 gram pr. nøgle. Men garnforbruget afhænger også af, hvor stort et sjal du ønsker.... Men som du kan fornemme, så går der mere garn til end til almindelige sjaler.

Du gør sådan:

Fremgangsmåden har jeg fundet i et Hendes Verden tillæg - og jeg linker lige til en pige, som er igang med sjalet. Her kan du se billede, og sammenholdt med opskriften/teknikken, så kommer du godt igang.....

http://www.hendesverden.dk/Handarbejdscommunity/Vores-handarbejde/Handarbejde/?blog=13653

Jeg har samtidig scannet fremgangsmåden ind fra hæftet - teknikken/opskriften finder du her: Fremgangsmåde sjal med tunger

Jeg har valgt ikke at lave kanten udenom, som mønsteret siger - men blot hæklet 2 rækker fastmasker for oven på sjalet som afslutning.......Jeg kan godt lide, når tingene er enkle. Men det er smag og behag.

God fornøjelse.

Statistik

Se statistik for retvrang.dk. Klik her