• Home
  • Små skridt broderi

Små skridt - broderi

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

gratis broderi mønster pudeSmå skridt - broderet pude

Mønster og idè er egen kreation. Jeg har lagt beskrivelse og mønster ind til download, hvis du skulle være interesseret. Kig mere nedenfor.
Broderi er en gammel teknik, som jeg har forsøgt at give et moderne pift.

 Du skal bruge:

Broderi-stof egnet til korssting. Jeg har her brugt 4 trådet aida-stof og broderet med merciceret bomuldstråd. Det du skal sørge for er, at det garn du broderer med kan "dække" så baggrundsstoffet ikke bliver synligt. Det kan du prøve dig frem med.

Herudover skal du bruge garn - Det er ikke alt garn der egner sig til broderi - noget garn flosser, når du syr med det, men her må du prøve dig frem. Lav en lille syprøve først.

Herudover skal du bruge stof til montering af puden. Bagsiden er sort og uden broderi.

Fif: Husk at tælle dig frem til, at du har stof nok - alt efter hvor langt et stykke du vil brodere og hvor mange "fodaftryk" du vil have.

Broderiet kan bruges til mange ting - en taske, en pude, en mobiltaske - tjah det er vel kun din fantasi der sætter grænsen.

Farver kan varieres efter smag og behag.

Mønsteret er opstået i forbindelse med mit arbejde. Jeg er lærer og har bl.a linjefag, hvor vi laver en masse kreative ting. Vi havde et emne, som skulle være broderi med moderne pift og mit bidrag blev til denne pude. Der kom i øvrigt en masse sjove ting ud af det lille broderi-forløb.

Du kan gratis downloade mit broderimønster her:Små skridt - broderimønster 

Montering: Når du syr broderiet ind i puden, så sørg for på symaskinen at sy ret mod ret - og også helt tæt ind til det første korssting, så aida-stoffet bliver mindst muligt synligt. Vær nøjagtig, når du måler dit stof ud, så det bliver lige og afpasset i den størrelse du ønsker. Der er et sort stykke stof på hver side af broderiet og ligeledes et sort stykke stof på bagsiden (uden broderi). Sy først de 2 sorte stykker stof på i siderne af broderiet. Sy herefter ret mod ret puden sammen med bagstykket. Lad en lille åbning stå, så der kan komme fyld i puden. Fyld puden, vend arbejdet og sy det sidste stykke sammen i hånden.

Rigtig god fornøjelse

Pernille

Statistik

Se statistik for retvrang.dk. Klik her