• Home
  • Strikket taske af videobånd

Taske strikket af videobånd

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

taske af videobaandHåndtaske strikket af videobånd

Har du mod på en anderledes og unik håndtaske, så find dine gamle videobånd frem. Her får du ideen og opskriften - og du kan være sikker på, at ikke mange har en lignende taske. Kan du godt lide tanken om genbrug - "fra skrot til slot", så fat pindene. Den er enkel at lave.....

Til din strikkede taske af videobånd skal du bruge:

Et gammelt videobånd - skilles ad, men lad båndet sidde på spolerne.

Strikkepinde nr. 6 (ca)

Stof til foer

cykelslange eller andet materiale til hank

Stor knap til lukning foran.

Sådan gør du:

Slå 30 masker (evt. mere eller mindre - alt afhængig af den størrelse du ønsker) op på pinde nr. 6 og strik retstrikning. Strik til stykket har den passende/ønskede længde - i mit tilfælde ca 40 cm. Men det kan varieres alt efter dit ønske. Luk af.

Fold det strikkede stykke på midten og sy sammen i siderne. Vend ud, så syningerne kommer på vrangsiden.

Sy en pose, som matcher tasken i størrelse - husk at klippe stoffet med sømrum og også plads til ombuk for oven, så du får en pæn indvendig kant. Sy posen sammen på maskine i siderne og buk kanten om, så den passer i højden med det strikkede stykke. Posen sys fast til det strikkede stykke med sytråd - i hånden. Små usynlige sting. Husk samtidig at montere hank i siderne - hanken skal placeres mellem det strikkede stykke og posen.

Monter en stor knap foran på tasken og brug et stykke garn, lædersnøre eller lign, som skal gå fra bagsiden og frem over knappen som lukning. Snøren kan blot stikkes ind imellem de strikkede masker og lukkes med en knude foran. Snøren skal have en længde, så den kan nå frem over knappen og lukke lidt af  for oven i tasken.

Snip, snap, snup - så har du en taske, som ingen andre har magen til.

De strikkede stykke skal ikke strikkes for stramt - det skal kunne glide frem og tilbage på pindene. Det kan godt stikke en smule i håndfladerne mens du strikker - det er jo ikke blødt garn. Men god fornøjelse ;o)

Pernille

Lignende artikler

Statistik

Se statistik for retvrang.dk. Klik her